vibeke rendtslev
                                 indretning
Møbler, tæpper og lamper. Alt er med til at skabe et miljø, og har betynding for, hvordan en virksomhed bliver opfattet af medarbejdere og kunder. Derfor er det vigtigt, at træffe de rigtige valg, når virksomheden skal indrettes.

Overblik
Kunstrådgiveren har som professionel viden om design og funktionalitet. Internationalt er markedet for møbler og andet inventar enormt, men kunstrådgiveren kan hjælpe med at skabe det overblik, som der skal til for at kunne træffe de rigtige valg.

Ide
I forhold til den konkrete opgave gennemgår kunstrådgiveren, hvad kunden ønsker af funktionalitet og udtryk. Kunstrådgiveren vurderer, hvad der vil passe til virksomhedens image og i forhold til medarbejdernes trivsel. Og på den baggrund udvikler kunstrådgiveren den ide, som skal være bærende for indretningen.  

Forslag
Ud fra en ide, som skal sikre sammenhæng og udtryk i indretningen, udarbejder kunstrådgiveren et konkret forslag, som kan omfatte alt fra indretning af et enkelt lokale til en hel bygning, og alt fra stikkontakter til konferenceborde.

Projektstyring
Når kunden har godkendt forslaget, sørger kunstrådgiveren for at styre projektet, så indretningen kommer på plads som ønsket og til tiden.
Retur til forside
Kunstrådgiver Vibeke Rendtslev, L.P. Bechsvej 5, DK - 8240 Risskov
Telefon +45 22 13 93 92  og e-mail vibeke@rendtslev.dk
vibeke rendtslev